Kulturno umetniško društvo Baobab

Izdelava spletnih strani in SEO optimizacija

Strokovna in hitra izdelava spletnih strani za učinkovito povečanje prodaje in prepoznavnost na spletu. To vam ponuja podjetje Net Art, ki vam izdela stran z optimalnim prikazom na vseh sodobnih elektronskih napravah. Na začetku izdelave skupaj z vami poiščemo primerne ključne besede za vašo dejavnost in glede na te besede primerno besedilno in slikovno vsebino. To je edina pravilna pot za kar najbolj optimizirano stran, zato da doseže visoke pozicije v iskalnikih. Ta del izdelave se imenuje SEO optimizacija, ki se na začetku dogaja samo na sami strani. Vse naše strani v CMS sistemu vsebujejo poseben program, ki meri pravilnost optimizacije. Če to ne zadustuje za visoke pozicije pa je potrebna tudi off-site SEO optimizacija, ki pa se dogaja izven strani. Off-site optimizacija v grobem pomeni ustvarjanje povezav iz spletnih strani in socialnih omrežij, ki kažejo na vašo stran.

CMS sistem na naših straneh

Urejanje strani poteka v enostavnem vmesniku (CMS), prilagojenem posameznemu uporabniku za lažjo uporabo. Uporabljamo wordpress platformo, zato vse naše spletne strani so narejene modularno in omogočajo razširitev ali dopolnitev. WordPress je moderna platforma za izdelavo spletnih strani, bloga ali spletne trgovine. Jedro WordPressa je bilo sprogramirano s pomočjo več sto prostovoljcev in tako je na voljo na deset tisoče vtičnikov in predlog. Izdelava WordPress strani je hitra in v večini primerov cenovno ugodna. Tak način izbralo že več kot 60 milijonov ljudi in je najbolj razširjena platforma na svetu.

Registracija domene in gostovanje

Poleg izdelave poskrbimo za registracijo domene in zanesljivo cenovno ugodno gostovanje spletne strani. Gostovanje je namenjeno vsakumur, ki potrebuje prostor za svojo spletno stran. Pri nas zagotavljamo 99,9-odstotno delovanje strežnika in stalno podporo za nadgrajevanje ali odpravljanje težav na strežniku. Naši zmogljivi strežniki se nahajajo v Sloveniji in Nemčiji, zaradi doseganja kratkih dostopnih časov v slovenskem in mednarodnem prostoru, kar pomeni hitro nalaganje spletnih strani in aplikacij.izdelava spletnih strani